Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi lehet a probléma?

Szerintetek mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudok most elmenni nőgyógyászhoz, mert nemrég hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nem tudom mikorra kérhetek így időpontot, így a magam átmeneti megnyugtatására gondoltam kiírom ezt a kérdést.

2-3 napja észrevettem, hogy érzékenyebbek a kisajkaim, de nem törődtem vele egyáltalán. Most megnéztem tükörben és van rajta olyan 3-4 db ilyen pici fehér pötty, olyan mintha afta lenne és be is van ott duzzadva. Szerintetek mi a baj? :(

Nem voltam együtt a párommal kb 1 hete, akkor is óvszerrel védekeztünk.

Semmi egyéb panaszom nincs, "csak" ez. Nem viszket, nem ég, de ha hozzáérek, érzékenyebb.

Amint tudok menni orvoshoz, megyek, de addig szeretném tudni, hogy mire számítsak.

2021. jún. 27. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg strandon vagy fürdőben nem voltál?
2021. jún. 28. 09:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem voltam mostanában sehol, kb 2-3 hete voltam strandolni.
2021. jún. 28. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!