14 éves vagyok nagyon erős hasszúrásom van és a derekam is fáj, Mi lehet ez? 12 napja késik a menstruáciom
Ha te nem szeretnéd elvetetni akkor nem kell, erre nem kényszeríthet senki, de arra sem hogy megtartsd. Ez a te döntésed. Kemény döntés, sok mindent kell mérlegelni. Ha megtartod nagyon nehéz lesz, de a lelked tiszta marad, ha elveteted, sokkal könyebb elsz de lehet hogy nagyon fog érte sajogni később a szíved. Amúgy az a legnagyobb baj, hogy nem biztos h a tested alkalmas a baba kihordására. Sajnos, történik ilyen, de bárhogyis döntesz ne hibáztasd magad, ah mindent megtettél a védekezésért. Ez a legfontosabb! Ha mindig figyeletetek a gumira akkor nem te vagy a hibás, bárhogyis öntesz.
Erre most reagálhatank úgy is, hogy de minek kellett 13 évesen szexelni, akkor nem történt volna meg, nah de 18 évesen is kiszakadhat az a gumi! sőt 30 évesen is.
Hat szerintem is felelotlen dolog 13 evesen sexelni de nem itellek el.Vedekezzetek ezutan is.Kerlek ird meg hogy terhes vagy e vagy hogy mi van.
pussi
További tüneteidre csak orvos tud érdemi választ adni.
Én azt mondom, ha terhes vagy, fogd fel úgy, mint egy balesetet. Mert hogy ez baleset lenne, ennyi idősen. Ennek a magzatnak meg se kellett volna fogannia, tehát nyugodtan elvetetheted. Majd ha idősebb leszel, lesz gyereked, de most a tanulásra, a jövődre kellene gondolnod. (és nem hülyeséget hülyeségre halmozni) Persze a döntés a Tied: de kérlek, ne hagyd, hogy mindenféle emberek, akiknek közük sincs az életedhez, lelkiismeretfurdalást keltsenek Benned, ha elveteted!!!!! Vállald a döntéseidért a felelősséget, és ne roppanj össze azért, mert 1-2 ember ezért-azért elítél. Ha van tartásod, akkor ennek semmi jelentősége nem lesz a jövőre nézve. Próbáld a saját érdekeidet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!