14 éves vagyok nagyon erős hasszúrásom van és a derekam is fáj, Mi lehet ez? 12 napja késik a menstruáciom
Szánalams ez a sok ítélkező ember. Komoylan. Mi köüzötök hozzá, de most tényleg? Ez az oldal nem arra való h szánalmas személyes véleményeinket ecsetelgessük, amire mellesleg senki se kíváncsi, hanem hogyha tudunk vmi érdemleges választ azt leírjuk! Mellesleg, a gumi sem nyújt 100%-os védelmet ahogy sajnos semmi sem, szóval ha nagyon nagy a peched, akkor lehetsz terhes. habár én bízom a tesztekben. Csinálj még egy negyedik fajtát is esetleg, vagy kérd meg a dokit h csináljon neked egyet.
Egyébként 14 évesen még nem biztos h beállt a menzid, lehet h természetes hogy késik és nincs is összefüggésben a fájdalommal, de ez csak találgatás.
Remélem semmi baj!
És mégegyszer: EMBEREK, NE ÍTÉLKEZZÜNK!!!
És Ti komoylan azt hiszitek hogy ezzel segítetek? :
"Hogy mit csinálsz????? 1 éve nemi életet élsz? Ne haragudj, de ez nevetséges. Te még gyerek vagy. "
"1 éve élsz nemi életet. Hány éves is vagy? 14? Nem írtál el valamit? Ja boccs... Szánalom."
"Jól lepontoztad az előttem szólót,pedig mennyire igaza van! Te jó ég!!! 13 évesen már itt tartottál?"
"Gratulálok..."
Mindegyik választ bővelkedik hasznos információkban, tanácsokban az elkövetkezendő nemi életét illetően és persze egyik sem bántó, vagy egyiks em akar kellemetlen helyzetbe hozni, egyikből sem süt az hogy "jajj hogy leehstz iylen hülye én sokkal okosabb avygok, sose tennék ilyet."
lehet neki azt mondani/tanácsolni, hogy ne szexeljen, lehet neki azt tanácsolni, hogy ne végeztessen abortuszt! DE NEM ILYEN FORMÁBAN! Könnyű a világháló másik oldaláról leszólni vkit!
Az voltam aki azt mondta ne ítélkezzünk...
jah arról nem is beszélve hogy egyikőtök s emagyarázta meg, hogy miért ne szexeljen és hogy miért ne végeztessen abortuszt.
És még vami: Ezúton kérek mindenki hogy mutasson némivel többb érzékenységet embertársai problémái iránt.
Ez a lány nem bántott senkit, Ti se bántsátok. Máshogy is lehet ezt.
Azért ne csináltass, mert nem az a baba tehet róla. És ezzel egyedül őt büntetnéd. Neki ez szenvedés, mert szó szerint kitépik belőled darabokban. Csak ezért ne.
De ha ezt se tudod, akkor tényleg nem kellene szexelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!