Ha pcos gyanus vagyok, akkor lehetnek az oltastol problemaim?
Rendszertelen a ciklusom, pcos gyanuja fenn all nalam.
Regisztraltam az oltasra, 3 ev mulva szeretnek kb gyermeket.
Felek nagyon hogy nem lehet majd, es hogy az oltas rontani fog az allapotomon.
Mit tennetek?
Fontos az oltas, a munkam miatt is, de nekem minden vagyam hogy edesanya lehessek.. pfizer oltasrol lenne szo.
Szerinted tudja bárki is, hogy az oltásnak lesz-e negatív hatása nálad 3 év múlva?
Nekem is pcos-em van, alapból max pár napokat szokott csúszni, az oltás óta múlt hónapban 2 hetet és most megint már 5 napot. Szóval ebből szűrj le olyan következtetést, amilyet gondolsz...
Én meg pont ugyanúgy nem menstruálok az oltás óta sem, mint ahogy előtte. Nem gondolnám, hogy lenne bmi köze hozzá. Akkor kb bmilyen betegségnél, gyógyszernél aggódhatnál, hogy ronthat-e rajta.
Igen, minden ronthat, ha borítja mondjuk a cukorháztartásodat. De ez átmeneti lehet.
#2 az oltás bizonyítottan bezavar a ciklusba. Az összes barátnőmnek vagy 1 héttel előbb jött meg tőle, vagy késett nekik is, mint nekem. Ez nem véletlen, tudományos cikkek is vannak róla.
Persze nem azt mondom, hogy ettől bárki meddő lesz, de egyelőre az ellenkezőjét sem tudhatjuky
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!