Hogyan előzhetném meg, hogy ne kapjak el fertőzést, ha belemegyek a Balatonba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Júliusban megyünk nyaralni a Balatonra és az lenne a problémám, hogy eddig akarhányszor fürödtem a Balcsiban mindig elkaptam valamit és utána 2 hétig tartott mire kikezelték. Van valami ötletetek, hogyan tudnám megelőzni? Köszönöm!
2021. jún. 19. 16:49
1/7 anonim válasza:
Keress olyan tavat, ami tiszta, ne a Balatonba menj, ami a lehetö legkoszosabb
2/7 anonim válasza:
Semmi baj a Balatonnal, a Kérdező biztos érzékenebb típus.
4/7 anonim válasza:
Mindig ezt használom ha fürödni megyek, akkor is, ha éppen nem menstruálok. Természetesen strandolás után azonnal távolítsd el. Soha nem szedtem össze semmiféle fertőzést, pedig sokszor a Dunában is úsztam.
5/7 anonim válasza:
4-es: a Duna kategóriákkal tisztább, mint a Balaton!
6/7 anonim válasza:
Nyilt víztől semmiféle fertőzést nem kapsz. A probléma a te hüvelyflórádban van. Rendszeresen használj hüvelyi probiotikumot, és jó lehet a 4-es által linkelt tampon.
7/7 anonim válasza:
Mindig viszem magammal nyaralásra a Beliema Idelyn krémet, napi 3-4x kenem. Nagyon jó krém, akkor is segít, ha érzem, hogy valami gond kezdődik.
Aki érzékenyebb, annál javasolnak még intimkelyhet, mert az nem engedi, hogy a víz a hüvelybe kerülhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!