Orvosok/nőgyógyászok/hozzáértők:mennyire jó/rossz ez a hormonvizsgálati eredmény? (lásd még lent)
25 vagyok,amenorrhoea (menstruáció kimaradása) miatt járok nőgyógyászhoz,először 2 hónap kimaradás után írt fel Norcolut-ot az orvos,ami meghozta a vérzésemet,de azóta megint 3 hónapja semmi,így vérvizsgálatra küldött,amelynek az eredményét tegnap kaptam meg,lásd itt:
Sajnos csak későbbre kaptam kontroll időpontot hogy megmutathassam a leletet az orvosnak,és én sajnos nem igazán igazodok el rajta,így megkérdeztem az online orvostudakozón a nőgyógyászt,aki elég "szűkszavúan" annyit válaszolt,hogy "további kivizsgálásra lesz szükségem,mert a lelet alapján sajnos lesz min dolgozni"...Kicsit idegesít a dolog,ennyire rosszak lennének az értékeim?:S Mire utalhatnak? Milyen további kivizsgálásra/vizsgálatokra számíthatok?
A hozzáértők segítségét előre is nagyon köszönöm!!
Hát én sajnos nem vagyok hozzáértő, előre is elnézést. (Orvosira készülök, bioszból érettségiztem), így a leletedet félig felfogtam, de az értékeket nem ismerem. Viszont van itt 1 oldal, kérdezd meg a nőgyógyászt: www.femina.hu vagy esetleg itt: www.fokuszbanano.hu Itt általában bővebb tájékoztatást adnak.
Amenorrhoea nagyon gyakori... az is közrejátszhat ha több ideig szedtél fogamzásgátlót, PCOS-ed van, stb. 1000 ok. Nem kell a legrosszabbra gondolni, a hormonproblémákat mindig lehet kezelni, eredményesen. :)
Valamiért szünetel a szolgáltatás a kepfeltoltes.hu-n,valószínűleg ezért nem tudtad megnyitni.Feltöltöttem ide helyette:
Remélem így már sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!