Hogyan lehet kitolni a menstruációt?
Figyelt kérdés
Általában a 24-6. napra szokott jönni és annyira fontos lenne hogy most 28. ra jöjjön mivel előtte programom lesz ezért szeretnék valami módszert arra hogy kitolhassam valahogyan (nem szedek fogamzásgátlót)2021. jún. 18. 17:25
2/8 anonim válasza:
Akkor szedj fogamzásgátlót.
Esetleg ess teherbe, akkor kábé egy évre levan a gond.
3/8 anonim válasza:
C-vitamin lóadagban. Értsd: 1 hétig szedjél napi 4-5000 mg C-vitamint. Tuti kitolja, és semmi bajod bem lesz tőle. Gyógyszertárban kapható a Béres 500 mg-os C-vitamin, abból vegyél be napi 4-szer 5-ször 2 szemet.
4/8 anonim válasza:
Állítólag a citromlé fogyasztásától kitolódik. De lehet ez csak mendemonda :D
5/8 anonim válasza:
Nekem anno a citromlé bevált bár lehet csak ilyen placebo módon
6/8 anonim válasza:
3as vagyok. A c-vitamin alapanyaga/hatóanyaga az aszkorbinsav. Ahogy a citromléé is. Kémiai szempontból ugyanazt mondom, mint a 4es vagy 5ös. Ha 3an mondjuk ugyanazt, akkor talán érdemes kipróbálni. C-vitamin egyszerűbb, mert könnyebb nagy adagot egyszerre bevenni. De ha szereted a savanyút, megihatsz magában 1 liter citromlevet naponta. (De a gyomrodra akkor figyelj oda, elég savas)
7/8 anonim válasza:
Nekem az almaecetet mondták, de nem vagyok abban biztos, hogy használ.
8/8 anonim válasza:
Én fogamzásgátlóval toltam ki pár nappal. Tudom, hogy azt mondtad, azt nem szedsz, én se szedtem előtte: elmentem nőgyógyászhoz, elmondtam, hogy ez egyszeri alkalom lenne, hogy kitolnám pár nappal, elmagyarázta, mettől meddig szedjem, és felírt egy adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!