Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az együttlét alatt nagyon...

Az együttlét alatt nagyon szűknek érzem magam, szinte sírásra késztet a fájdalom. A barátommal eddig nem voltak problémák ilyen téren, most ez mitől lehet? A többi lent

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom írt fel egy gyógyszert, mivel fertőzésre gyanakodott. amikor nála voltam, akkor barna- véres folyás volt a fő ok, ami miatt elmentem vizsgálatra.

A gyógyszer utántól pedig még durvább véres- barnás folyásom lett (amit a gyógyszer általi kitisztulásnak véltem), de egy hónapig tartott, most pedig a menzeszem miatt nem tudom, hogy mi a helyzet ezzel. A napokban tudom majd kitapasztalni, hogy a vérzés, folyás még releváns-e.

Az viszont biztos, hogy az együttlét nagyon fáj, elmondhatatlanul a gyógyszer óta (2 szemet kellett bevennem 1 heti különbséggel). Szűknek érzem magam egy ideje, míg a barátom csak tegnap kezdte érezni, hogy tényleg az vagyok.

Ezelőtt úgy kezdődött, hogy néhány szögben fájt, de az normális is, hiszen a hüvely falához ha pl.hozzáér, megüti, az nem kellemes.

Ez viszont érzem, hogy nem normális, mert megőrülök, úgy fáj az elején. Utána pedig tompul. Az orgazmus szintjét is alig érem már el, de nem is olyan élvezetes, mint régen volt.

Jövőhéten megyek orvoshoz, de addig is hátha valaki tud valamit a szituációmra írni, előre is köszönöm!

2021. jún. 18. 11:50
 1/8 anonim válasza:
40%
Addig amíg el nem múlik vagy megoldás nincs rá csináljátok orál, analba hátha sikerül mihamarabb megoldani
2021. jún. 18. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve, ha fertőzésed van, akkor nem kellene szexelni. Ha antibiotikumot kaptál, akkor érdemes utána hüvelyi probiotikumot használni, mert tönkreteszi a hüvelyflórát, és gombás fertőzésre is hajlamosít.
2021. jún. 18. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így meg is sérülhet könnyebben a hüvelyed, ha "erőltetitek". Van szorongásod, esetleg nem tudsz úgy felizgulni, vagy félsz a fájdalomtól? Ettől sem lazulhatnak el az izmok. Amúgy nekem is van ilyen, amikor nagyon nem kívánom a szexet, ilyenkor az izmok is görcsben vannak.
2021. jún. 18. 12:09
 4/8 A kérdező kommentje:

2#!

Alapjáraton ilyen gombás/huvelyi fertozesre kaptam gyogyszert, szerintem ilyen esetben nem kene jobban kapos legyek a fertozesekre. De hozzateszem, hogy a baratomnak is irt fel a nogyogyaszom mindenesetre.

Valamint probiotikumot is kaptam, hogy vedogatat kepezzen ezek megelozesere.

Egyebkent fogamzasgatlot szedek, es tudom, h igy is hajlamosabba valik az ember az ilyenekre.

2021. jún. 18. 13:54
 5/8 A kérdező kommentje:

3#!

Igazad van az eroltetessel kapcsolatban olyan ertelemben, hogy megiscsak varok a csodara, hogy elmuljon, es ujra elvezzem. Viszont az nem olyan relevans, hogy ne kivanjam. Szerencsere vaggyal futott kapcsolatunk van, ezert is van az, hogy nem birtuk turelemmel.

Pszcihesen ketlem, hogy bebeszelnen magamnak, hogy fajni fog- bar ezen is mar elgondolkodtam, hiszen egy paziches eredetu gondolat is nagy hatassal lehet a fizikai ,,aktivitasunkra.” De igazabol felek elotte, mar mielott megtortenik becsukom a szemem, felkeszitve magam a fajdalomra. Ez sem tul normalis, de hiaba van hosszu elojatek most az sem segit azon, hogy ne legyen olyan szuk belul.

A nogyogyasz meg multkor nem latott seruleseket vagy ilyesmit, de majd jovoheten mondja a ,,fejlemenyeket”. Oszinten szolva, kocsit erosebben mozog a baratom, de ezidaig nem jelentett problemat, ketlem is, hogy most ez lenne a fo kivalto ok.

Bar remelem nem kell megvonni magunkat a szextol. Viszont remelem, hogy van barmi jo megoldas erre.

Mivel 5-6 hete voltam, ezert a ciszta vagy komolyabb bajok nem szabadnanak elofordulniuk, de igy meg nem tudom, hogy erre mit javasolhat majd.

2021. jún. 18. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugye ilyen hüvelyi barnás-véres folyással nem szexeltél?
2021. jún. 26. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, előbb ki kéne téged kezelni normálisan és utána már mehetne a szex és nem fájna. A méhszáj nyitva van vérzések során ezért se egészséges ilyenkor szexelni, minden fertőzést feljebb viszel, endometriózis is kialakulhat emiatt.

Azért pár hetet ki lehet bírni az egészséged miatt, pasidnak pedig azidő alatt tudsz máshogy is örömet szerezni.

2021. jún. 26. 10:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Szexeltünk a gyógyszeres kezeles alatt legutobb.

De most meg a tejsavas keszitmenyt hasznalom, amit a doki javasolt. Gynoflort pontosabban.

Es ugy erzem, az a huvelyfalamon segit mar, egeszsegesebbnek erzem magam.

A mensim elmulasa ota nem verzek mar se barnasan se sehogy. A dokim egyebkent ezt a fogamzasgatlonak tulajdonitotta, de szerintem inkabb a gyogyszer volt erte felelos, vagy talan az, hogy a canesflort hasznaltam, ami csipett is stb..

2021. jún. 27. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!