Pfizertől menstruációs zavarok?
Van köztetek olyan, aki a pfizer oltást kapta és megváltoztatta valamilyen mértékben a ciklusát?
(Eddig nem vagyok oltva, de most úgy néz ki nem lesz más választásom. És tudom, hogy nincsenek a jövőre nézve statisztikai adatok, de pl. gyermekvállalásra vajon mennyire hathat ki, ha felborul a ciklus...)
Köszönöm a véleményeket előre is!
4-es:
Igazából csak 1-2 ciklust borít fel, de lássuk be, ez akár annak is lehet az oka, hogy rástresszelünk vagy direkt be akarnak egyesek mesélni mellékhatásokat, stb. Hosszútávon nem lesz következménye a női méhet illetően, tényleg csak annyi, hogy a mensid eltolódhat, vagy előbb jöhet, vagy kimaradhat.
5.
Ez így is van, csak a kérdezőt nem értem.
Hát igazából arra gondoltam (lehet rosszul fogalmaztam meg elnézést), hogy ha esetleg hosszú távra felborítaná a ciklust, vagy valami komolyabb problèmát okozna..
De akkor valószínű csak az első pár hónapra lehet jellemző..
Már több mint 100millió ember kapta meg a Pfizert.
Ennek legalább a fele nő volt.
Te is túléled majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!