Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet PCOS-em ilyen tünetekkel?

Lehet PCOS-em ilyen tünetekkel?

Figyelt kérdés

Mindig rendszeresen sportoltam, de kb 3 hónapja futás közben elkezdett görcsölni az alhasam, hasonlóképp mint a menstruációs hasfájás. Nem nagyon izgatott, de amikor több alkalom után is jelentkezett, már kicsit utána olvasgattam. A mindig pontos menstruációm az előző hónapban 2 napot késett és nem is a megszokott színe volt, itt már kicsit aggódtam. Most viszont 3.napja késik és semmi jelét nem érzem, hogy a következő napokban megjönne. (Gondolok itt hasfájás, puffadás ilyesmik) Aggódom, hiszen semmilyen tapasztalatom nincs ilyen téren. Kérlek írjátok le, ha nektek hasonló tüneteitek voltak ezzel kapcsolatban, illetve ha szerintetek ez lehet pcos vagy sem.

16/L

2021. jún. 7. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem itt kezdodik a pcos, ettol fuggetlenul barmi megtortenhet.

Bar par nap keses nem a vilagvege, illetve ha mar 2-3 honapja par napot kesik, akkor az azt jelenti, hogy hosszabb lett a ciklusod, van ilyen.

2021. jún. 7. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Aki fogamzóképes korú nő, annak lehet PCOS-e. A fent leírt tünetek nem jellemzők a PCOS-re.
2021. jún. 7. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
A többször előforduló görcsölés miatt orvoshoz fordulnék (nem föltétlen nőgyógyászhoz, a gyerekorvost/háziorvost kérdezném, hogy milyen vizsgálatot javasol). De nem pcos gyanúval.
2021. jún. 7. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2021. jún. 7. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyidősek vagyunk. 10 évesen jött meg először azóta egyszer se volt olyan, hogy 2 vérzés között 2 hónapnál kevesebb relt volna el. A 2-3 hónap a leggykaoribb. Volt már 2× olyan is, hogy 2 között 5 hóbap telt el. Még nem voltam orvosnál, sokáig vártam, hogy hátha jobb lesz, de csak rosszabb lett.

A pár nap késésed lehet akár a nagyobb stressztől is, lehet hogy azon stresszelsz már ajaratod ellenére is, hogy mi van ha megint késik. Ez is okozhatja. De a görcsök miatt mindenképpen keress fel egy orvost. Jobbulást!

2021. júl. 16. 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!