Ha egy nő nem menstruál már,de kéz mozdulatai,ruhái,meg hasa is meg evése olyan terheses kismamás,akkor az csak meghizott,vagy terhes?
Csak meghízott, mert mindent össze-vissza eszik mértéktelenül.
Hogy lehet terhes az, aki nem menstruál? Komolyan, ugye ez csak vicc volt és nem vagy ennyire h..lye?
Akár terhes is lehet. Pont azért, mert már nem menstruál rendesen, és ha nem védekezik, akkor becsúszhat a baba.
Ismerek több nőt is, aki így esett teherbe a negyvenes évei vége felé.
De ezt kézmozdulatból, meg evésből és nem tudnám megállapítani :D
A menstruáció hiánya még nem jelenti azt, hogy valaki nem lehet terhes.
A menopauza okozta kimaradás már más...
Ezt így nem lehet megmondani, de belekombinálni, belelátni dolgokat a nagy semmibe sokan tudnak.
A legegyszerűbb út az egyenes: ha annyira érdekel, kérdezd meg.
31 éves hab testem már előnyben részesíti a kényelmes nadrágokat, mint a szűk, kompressziós farmereket.
A derekam szokott fájni.
PCOS - em van, hol menstrualok, hol nem.
Akkor ezt azt jelentené,
-ha nem jön meg,de PMS tüneteim vannak és össze - vissza zabalok mindent,
-melegítő van rajtam és a
-tenyeremmel támasztom meg a derekam,
-miközben guggolok le azért, ami elesett,
Hogy terhes vagyok?
Ha a pocakját simogatja, akkor arra tippelnék, hogy terhes. Szerintem azt nem szokta senki sem csak úgy.
De idővel úgyis kiderül :)
A holgy. Ki az? Meg tudod mondani, hogy nem menstrual, ennyire joban vagytok, de fingod nincs, hogy gyereket var-e. Viszont tudnod kell.
Van, aki otven folott meg menstrual, pl az en csaladomban. Van, akinek mar elmaradt, aztan teherbe esik balesetbol.
De most ez kitalalos jatek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!