Mitől lehet ez? Miután elmentem nagywcre a papír több helyen is véres volt mikor megtöröltem magam. Meg vagyok ijedve, kell aggódjak? Megnéztem magam tükörbe és olyan mint hogy ha ki lenne OTT dudorodva picit valami.
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 08:44
2/6 anonim válasza:
Aranyér, ami megsérült a munkában. Ha csak a papíron vetted észre a vért, az minimális vérzés, nincs miért aggódni.
3/6 A kérdező kommentje:
El kell vele menjek orvoshoz vagy van valami tenni való vele?
2021. jún. 6. 08:56
4/6 anonim válasza:
Egyelőre használj Reparon kúpot és kenőcsöt, szerintem az rendbe hozza. Ha nem, akkor proktológus.
5/6 anonim válasza:
Nem akarlak lebeszélni róla, hogy orvoshoz menj, de valószínűleg egyelőre felesleges. Vegyél rá esetleg kenőcsöt gyógyszertárban (pl. Proktis-M).
6/6 anonim válasza:
32 éves lány vagyok. Nálam is hasonló volt pici fájdalom székeléskor, kentem reparonnal elmúlt pár napja semmi. Aztán ma reggel egy kis vér nagy wc után, fájdalom semmi. Ma keményebb volt a székletem lehet az volt a baj. megijedtem kissé. Orvoshoz nem akarok menni. Kenem tovább. Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!