Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kimaradhat a menstruációm?

Kimaradhat a menstruációm?

Figyelt kérdés

Mindig is kesze-kusza volt a menstruációm. Januárban bevettem egy esemény utáni tablettát. Utána rendeződött és rövidült a ciklusom (32-34 napra), ezelőtt mindig 40-42 volt. Most arra számítottam, hogy 34 fele meg fog jönni mert éreztem a mensis fájdalmakat.

Jelenleg 39 napnál járok, elmentem már tesztért is, az negatív lett ezért nem aggódok.

Ami idegesíti az agyam az az, hogy most “ürülne” ki a szervezetemből az esemény utáni és ennyire eltolná a ciklusomat?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

És azt, hogy a rosszakarók nem írnak ide, felesleges pazarolnunk egymás idejét :D

2021. jún. 3. 07:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az esemény utáni kb bármit okozhat, az egy akkora lórúgás hormon. Persze hogy borít mindent.

Szerintem örülj ha pár hónap alatt rendbejössz maradandó probléma nélkül.

2021. jún. 3. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!