Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van halványrózsaszin "...

Mitől van halványrózsaszin " folyásom"? Válaszotokat várom hamar

Figyelt kérdés
Már egy kb 2-3 napja észrevettem hogy kellemetlen szagú/illatú a folyásom , és ilyen nagyon nagyon halvány rózsaszin a szine, szerintetek esetleg gombás fertőzés?
2010. aug. 24. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
bocsi h nemtudok válaszolni, de nekem is ilyen csak nekem biztos van egy éve..nem merek szólni anyunak pedig ideje lenne :/ szerintem valami fertőzés lehet
2010. aug. 24. 22:22
 2/6 anonim válasza:
Úgy gondolom, valamiféle illóolaj anyagból sokat szívtál be, tegyem fel például rózsából. Ezért van kellemetlen illata. A jobb "szagok" a hüveleyeden keresztül távoznak folyással együtt.Az agyad képes elkülöníteni az illatanyagokat, majd szétválasztja és a távozását ő szabja meg. Ne ijedj meg. Ha huzamosabb ideig nem múlik el, próbálj meg távol maradni a parfümöktől, illatos tusfürdőktől és dezodoroktól.
2010. aug. 24. 22:30
 3/6 anonim válasza:
Hát van benne valami. o.O A keresztanyámnak rendszeresen ilyen a folyása és drogériában dolgozik!!!
2010. aug. 24. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Hmmm.. ez érdekes mert most ilyen rózsás-szőlős Baba tusfürdőt használok és kb azóta ilyen akkor ez tényleg lehetséges? mert oda alulra Nivea intimmosakodót használok
2010. aug. 24. 22:35
 5/6 anonim válasza:
Igen. Szerintem válassz egy lehetőleg illatanyag mentes tusfürdőt, meglátod a reakció magáért fog beszélni!
2010. aug. 24. 22:49
 6/6 A kérdező kommentje:
ma reggelre "kijöttek" a felfázási tünetek :S gyakori vizelési inger,kicsit szúr/csíp amikor pisilek, meg pisilés után ilyen érdekes ezért biztonság képp bevettem egy Nolicin tablettát szerintetek jol tettem?
2010. aug. 25. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!