Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudnátok abban segíteni hogy...

Tudnátok abban segíteni hogy miért nem jött meg eddig ebben a hónapban a menstruációm? Kicsit meg vagyok ijedve hogy nem jön meg.

Figyelt kérdés

2021. jún. 1. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elseje van...
2021. jún. 1. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Számtalan oka lehet: lelki hatás, hormonzavar, terhesség és mások. Csinálj tesztet a terhességre. Többet is írhattál volna magadról: szokott-e előfordulni, életkorod, szexuális életed, védekezés módja vagy mellőzése,
2021. jún. 2. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Oltást kaptál? Sokaknak bezavar 1-2 ciklus erejéig.
2021. jún. 2. 09:48
 4/5 anonim válasza:
100%
Ha élsz nemi életet akor terhesség is állhat a háttérben! Ha meg nem akor vagy az idő változástól vagy a hormonok vagy pedig stressz. Én például így jártam áprilisban nagyon stresszes voltam mert csináltam a könyvet B kategóriára és annyira féltem hogy meg bukok ezért nekem áprilisban ki is maradt. De amúgy tényleg mint ahogy mondta 2-es többet is le írhatál volna magadról... Tesztelj és majd kiderül ha babás vagy. Attól is függ hogy mennyi idős vagy ha 40 felet vagy akor akár menopauza is lehet!
2021. jún. 3. 12:50
 5/5 anonim válasza:
Kérdező végül mi lett?
2021. jún. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!