Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől van? Kezd idegesítő...

Ez mitől van? Kezd idegesítő lenni.

Figyelt kérdés
Általában az első menstruációs napomon, főként reggel, mikor felkelek, elkezd "pukizni"a puncim. De magától, és visszatartani sem tudom. Mikor kimegyek a nappaliba, mert azon át kell menni a fürdőbe, anyáék még rám is szólnak, hogy ne ennyire nyílvánosan. Annyira de annyira irritáló, hogy visszatartani sem tudom, de nem is az a rendes puki hangja van, hanem valami más. Mintha buborékolna a punci vagy nem is tudom. Ez mitől van? Ilyenkor jön több vér? Ti is így szoktatok lenni?

2021. máj. 30. 18:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondod, ilyenkor nagy slunggal jön ki a vér, ezért van. Éjszaka fekszel, és a helyeztváltás miatt ahogy kitódul a vér nyomja ki a levegőt, és annak van ilyen hangja. Visszatartani nem tudod, hiszen ez a hang a hüvelyből jön és a hüvely nem záróizom. Ez tök normális, jó lenne ha a szüleid is felfognák, hogy egy női test így működik.

Amúgy pedig a tampon vagy intimkehely meg tudja szüntetni ezt a "problémát".

2021. máj. 31. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!