Miért van ez velem? 18/L
Figyelt kérdés
18 évesen semmi mellem sincs. Még csak azt sem mondhatom, hogy kicsik a melleim, mert csak bimbó van.
Ha elmegyek orvoshoz, az megtudja állapítani, hogy nőni fog e még??:(
Nagyon rosszúl érzem magam így. Mindenkinek szép mellei vannak,egészégesek normálisak, csak nekem ilyen kislányos.:( Így még fiúknál sem merem ismerkedni.
Gátlásos vagyok miatta nagyon.
És az lehetséges, hogy azért nem nőtt tovább, mert
mikor elkezdett nőni akkor a kedves oszt.társaim mindig nekem jöttek, és én meg néha figyelmetlenül be is vertem néha??:-( Nem vigyáztam eléggé.
Hogyan lehetne természetes úton növeszteni, vagy ez nem lehetséges??
2010. aug. 24. 14:28
11/14 A kérdező kommentje:
Válaszoltam
2010. aug. 24. 18:29
12/14 A kérdező kommentje:
Megkaptad?
2010. aug. 24. 18:46
13/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én írtam Neked, és megkaptam a választ nagyon szépen köszönöm!!!! Köszönöm én is a jókívánságaid!!!
14/14 anonim válasza:
Szia! Én 31 vagyok és nekem sincs mellem mindig azt mondják alul asszonyos felül kislányos vagyok engem is nagyon zavart, gátlásos voltam de rájöttem vannak férfiak akiket ez cseppet sem érdekel! Sok olyan fiú van aki nem azt fogja nézni! Nálunk egyébként mindenképp öröklődött dolog édesanyám is pont ilyen volt! Úgyhogy no para eljön a te herceged is aki önmagadért fog szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!