Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért használ annyi nő betétet...

Miért használ annyi nő betétet, ha van tampon is?

Figyelt kérdés

Ha szűz valaki akkor nehéz lehet felhelyezni, de akkor sem lehetetlen.

Ennek ellenére sok ismerősöm még olyan is aki szült betétet használ. Én amint lehetett tampont kezdtem el használni, mert az százszor kényelmesebb.

2021. máj. 24. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
Nekem meg a tampon kényelmetlen, mégse bacogatom aki nem azt használ. Egyéni döntés. Nagyon kevés a vérzésem, még egy mini tampont se tudok megtölteni a higiénikus időkereten belül, így meg kellemetlen kihúzni és én személy szerint undorítóbbnak tartom, mint a betétet és macerásabbnak a használatát.
2021. máj. 24. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
Én is betétet használok, a tampon számomra kényelmetlen. Tartok itthon egy csomaggal, mivel az utóbbi években mindig kifogom, hogy pont akkor megyünk strandra vagy nyaralni, mikor megvan. Akkor bevállalom, de számomra kényelmetlen a használata. Nyilván azért árulnak többféle megoldást, mert nem mindenkinek ugyanaz a jó, ez annyira egy egyéni döntés, pont senkinek semmi köze hozzá.
2021. máj. 24. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

#10 igen, ez függ a vérzés mértékétől is. Nekem olyan erős, hogy egy normál tampont megtöltök 1-1.5 óra alatt, egy betét kb. a bemelegítést bírja ki.

Akárhova megyek el, kézfertőtlenítő a minimum, ha megvan, vagy van rá esély, hogy meg fog jönni, egy kis akármilyen tégelybe/tubusba/bármibe teszek folyékony szappant, és ha kell, használom :)

2021. máj. 24. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!