Érdemes elmennem nőgyógyászhoz?
kb semmi köze hozzá..
azért mennél el mert tegnap szexeltem először gondoltam megosztom önnel.?
csak akkor kell ha valami rendellenességet észlelsz magadon.
egyből emiatt nem kell
dedó?
Ha nem kell fogamzásgátló, nincs semmi panaszod, akkor felesleges egyelőre, ráérsz egy év múlva, rákszűrés, plusz általános vizsgálat.
A rákszűrés az egy kenetvétel egy pálcikával a méhszájról, illetve ha normális a doki, áttapintja a melleket is.
Az általános vizsgálatnál felnyúl, kívülről a másik kezével megnyomkodja a hasadat, így ellenőrzi a szervek állapotát. Magánban több orvos ezt ultrahanggal is kiegészíti. Nemi életet élő nőknél évente egyszer ajánlott.
Onnantól, hogy már nem vagy szűz, érdemes évente elmenni rákszűrésre. Nem muszáj most rögtön, de mondjuk fél éven belül célszerű,és onnantól pedig évente. :)
25N
Milyen céllal mennél? "Jó napot, elvesztettem a szüzességem?"
Ha éves kontrollra mennél akkor persze, érdemes. Ha fogamzásgátlót akarsz feliratni (bármilyet) elötte menj el vérvételre és vizelet vizsgálatra! Ezek nélkül nehogy felirass bármilyen hormont!
Meg persze akkor menj, ha nem félsz egy idegen elött levetkőzni (legalábbis nem jobban, mint amennyire illik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!