Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érdemes elmennem nőgyógyászhoz...

Érdemes elmennem nőgyógyászhoz? Nektek volt ilyen panaszotok menstruációkor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves vagyok, alapjában véve teljesen normális a ciklusom időben megjön és tart kb 1 hétig (1-2 nap +, -), az eddigi nőgyógyászati vizsgálataimmal semmi probléma nem volt.Viszont azt vettem észre, hogy minden egyes alkalommal egyre jobban és jobban fáj. Kb 3-4 hónapja tart az a panaszom, hogy napi többször a hasam aljában szúró fájdalmat érzek, majd mintha valami melegség elöntene szintén a hasam aljában. Nem itt nem a vérzést érzem, hanem mintha a belső szerveimmel történne valami. Persze lehetséges, hogy ez csak egy tünet és csak én parázok rá, de egyre jobban zavar a fájdalom, illetve ez nem tudom, hogy probléma-e, de eddig nálam úgy történt, hogy fájt nagyjából 1 órát és utána fokozatosan pár csepp vérrel kezdődött a menstruáció. Az utóbbi 3 alkalommal ahogy fáj 5 perce a hasam úgy azonnal meg is jött viszonylag sok vérrel, illetve ilyenkor az állandó hasmenés. Persze tudom, nő vagyok ezt viselnem kell, de egyszerűen néha megőrülök a hosszan tartó fájdalomtól. A nyáron már annyira-de annyira fájt hogy bekapkodtam egy algopyrint, algoflex rapidot, egy No-spat és egy Cataflamot (remélem jól írtam mindent). Akkor a fájdalmam kb 1,5 órán belül teljesen elmúlt. De egyébként szenvedek vele nagyon, tudom, hogy 1000+1 kérdés van erről, el is olvasgattam őket. Kipróbáltam minden módszert (melegvíztől kezdve mindent), egyébként sportolok is, rendszeresen mozgok. Viszont ezeken a napokon egyszerűen néha a munkámat is alig tudom elvégezni. Nem tudom, hogy ezek a változások normálisak e az én esetemben, 14 éves koromban kezdődött nálam a menstruáció, az utóbbi 1- fél évben vettem észre bizonyos változásokat, melyeket leírtam. Ez normális, hogy ilyen tüneteim vannak? Ti jártatok már így? Kérlek adjatok tanácsot ha jártatok hasonló cipőben, csak február végére kaptam időpontot orvoshoz.
2021. jan. 9. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Lehet akár endometriozis ha ennyire fáj.
2021. jan. 9. 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egyes vèlemènyèt osztom. Nekem az endometriózis okozza.
2021. jan. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!