Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek pcosa van?

Dzseni5555 kérdése:

Akinek pcosa van?

Figyelt kérdés
Akinek pcosa van ők nem mentstrualnak minden hónapban? Akik nem szednek rá semmi tabit.

2021. máj. 22. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem PCOS-en van és sajnos 2-3 havonta menstruálok. Diétázom és mozgok, majdnem 10 kilót fogytam (most vagyok 57 kg) és annyi eredménye van, hogy kezd rövidülni a ciklusom. 70-90 napos volt, most 50-60. Messze van az ideálistól, de bízom benne, hogy még alakulni fog.
2021. máj. 22. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem van egy olyan problémám hogy pattanásos vagyok és nem kívánt helyeken pl államon elkezdett pihe szorok nőni és most fogok menni nőgyógyászhoz de nekem minden hónapban medgjon és arra gondoltam hogy pcos de sokat olvastam hogy aki pcosos azoknak nemjon meg a menszesze minden hónapban szóval valószínű lehet hogy csak fel borul hatott a hormon háztartásom?
2021. máj. 22. 22:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Minden hónapban megjon de csak 3 napos és vérszegény is vagyok hozzá teszem
2021. máj. 22. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A pcos egy nagyon összetett betegség, nem mindenkinél jelentkezik minden tünet. Van akinek menstruációs problémája van, de az is lehet, hogy ez a tünet nem jelentkezik, a többi pedig igen. A pattanás utalhat pcos-re is, itt le van írva részletesen minden, ellenőrizd, hogy ezek közül melyik tünet van meg nálad. [link]
2021. máj. 23. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!