Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati való erős...

Nőgyógyászati való erős félelmet, hogyan tudnám le győzni?

Figyelt kérdés

17 évesen kezdődött amikor egy hüvelyi folyással meglátogattam az orvost. Akkor ez nagyon megilyesztett. Az orvos akkor nagyon megdorgált, hogy biztos valami dolgozat miatt akarok hiányozni az iskolából mert ez nem probléma.

Azóta szültem 2 gyereket második fiamat már egy teljesen más helyen koraszülöttként. Ott teljesen másképp bántak velem nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Császármetszés után egy héttel varratszedésen mondta az orvos mikor menjek vissza vizsgálatra. Vissza is mentem amikor így másik orvos fogadott aki el küldött, hogy ez csak ajánlott vizsgálat menjek vissza máskor. 2019 decemberben. Azóta a koraszülött fiam át került egy másik kórházba és mivel a két gyereket alig alig tudtam bárkire is rá bízni a kötelező vizsgálatok alkalmával ami hetente 2-3 alkalmat is igénybe vett és közbe jött ez a vírushelyzet, na meg a hatalmas pánik szerű félelmem nem mentem vissza. Most viszont rá szántam magam, hogy ideje. 1,5 kihagyás után nagyon meg fognak szidni? Mire számítsak? Félek a betegségtől is és nincs pénzem magán úton elvégeztetni ezt a vizsgálatot.

Kérlek adjatok értelmes választ és ne szóljatok le érte nagyon kellemetlen ez nekem.

2021. máj. 22. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Sajnos nekem is van rossz tapasztalatom velük. Nagy levegő, bemész, gyorsan túl leszel rajta, és el is felejtheted. Nincs jogában megszidni, ítélkezni! Az ő feladata hogy megvizsgáljon, elmondja a továbbiakat. Én 10év után találtam végre egy olyat, aki nem bunkó, nem is az a csöpögős babusgatós. Talpra esett, megvizsgál, elmondja és csókolom!
2021. máj. 22. 09:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz, nincs miért megdorgálni, de ha próbálkozik te is rendre utasíthatod. Szerintem érdemes lenne a helyi szakrendelő orvosait megnézned, akár itt nők egészsége és gyermekvállalás témában és google-n lecsekkolnod, hogy milyen vélemények vannak róluk, az alapján már tudsz választani. A kórház honlapján meg nézd meg, hogy ki/mikor rendel, és aki a szimpatikus oda jelentkezz be. Így tudod minimálisra csökkenteni a kockázatot, hogy belefuss egy bunkóba.
2021. máj. 22. 11:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtatok. Arra nem is gondoltam, hogy kifejezetten egy személyhez kérjek időpontot, pedig ez jó ötlet. Aki a varratot szedte elég rendes volt, talán megpróbálkozom ezzel, hátha. Hálásan köszönöm.
2021. máj. 22. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Végül el mentem az Auróra utcába az időpontra, és kellemes hangulat fogadott. Amennyire féltem nagyon kedvesek voltak velem csodálkoztam is de előtte azért végig mondogatta, hogy minden rendben lesz remegtem végig a félelemtől.
2021. jún. 1. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
🙏🙏🙏
2021. jún. 1. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy így alakult, remélem ez segít, hogy legközelebb lazább legyél.
2021. jún. 1. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segített a biztatás.
2021. jún. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!