Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon viszket a hüvelyem, és...

Nagyon viszket a hüvelyem, és azonnal gombára gyanakodtam.Elkezdtem Canesten krémmel,és Canesten hüvelytablettával gyógyítgatni de semmi eredmény. Valóban gomba lehet?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz nem tudok időpontot kérni,mert a héten műtenek, sajnos. Viszont kíváncsiságból fogtam a vizeletemből is, amiben nagy fehér csomószerű valamik úsznak.Van amikor több, van amikor kevesebb. Most akkor húgyúti fertőzésre gondoljak, vagy gombára?Nagyon tanácstalan vagyok. Van valami módszer amivel házilag egy kicsit enyhíteni tudom a tüneteket míg nem jutok el orvoshoz?És mi alapján állítja fel ilyenkor az orvos a diagnózist?
2021. máj. 17. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, de a helyedben lemondanám a műtétet (hacsak nem életbevágó). Nem igazán higiénikus, hogy mindenféle hüvelygombát/bacikat beviszel a steril műtőbe.
2021. máj. 17. 19:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Miért? Bölcsességfog műtéthez le kell tolnom a bugyimat, meg a nadrágomat? Ezt látod, nem tudtam..
2021. máj. 17. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Látom, töröltetted a válaszomat, de meg ne haragudj, SEHOL nem írtad, hogy fogászati műtéted lesz. Szerinted honnan kellett volna ezt mégis kitalálnom? :)

Amúgy meg a fogászati műtétnek semmi köze ahhoz, hogy elmégy nőgyógyászhoz.

2021. máj. 18. 07:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Figyelj, szivi csücsök. Most sem a kérdésre adtál választ,hanem egy olyan dolgon rugózol, ami abszolút másodrendű kérdés esetemben. Ha kicsit belegondolsz ( tudsz egyáltalán?), akkor rájöhetsz arra,hogy egy fogászati műtét után, főleg ha darabokban szedik ki, feldagad vagy 3-4 napra az ember képe,rosszabb esetben szájzárat is kap ( első fog kivételnél volt)és ha pont addigra kapnék időpontot orvoshoz, akkor majd viszek magammal tolmácsot is,hogy elmondja a lenti bajomat...Kicsikét gondolj már bele logikusan eseményekbe, de úgy tűnik nehezedre esik te drága gyöngyvirág.
2021. máj. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!