Milyen ez az eredmény? (3 pontos OGTT)
Figyelt kérdés
Természetesen megyek orvoshoz, de addig is kíváncsi vagyok. Jól gondolom hogy ez már IR? Miért nem megy vissza a két órás cukrom és az inzulinom? Elég lehet a diéta és a sport erre vagy fognak gyógyszert javasolni? :(
Cukor 0: 5.2
Cukor 60: 7.6
Cukor 120: 6.3
Inzulin 0: 15.3
Inzulin 60: 95.6
Inzulin 120: 73.3
Homa index: 3.53
2021. márc. 27. 10:55
1/3 anonim válasza:
Igen, ez az. Azt nem tudom, hogy mit fognak javasolni. Ha van tulsulyod és sikerül leadnod, már annak hatására javulhatnak az értékeid
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen sajnos van rajtam, nem kevés, kb 30 kg. Már utánanéztem a diétának, remélem sikerül fogyni is az IR-t visszafordítani.
2021. márc. 27. 16:47
3/3 anonim válasza:
Sok sikert hozzá! Ez még nem vészes, de azért látszik, hogy meg van a hajlam a későbbi cukorbetegségre. Esetleg ha gyógyszert írnának, attól sem kell megijedni, még segíthet is a dieta sikerességében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!