A huvelyi ultrahang biztosan pontos eredmenyt ad a terhesseg megerositesere?
Szept 13 voltam parommal, nem vedekeztunk. Majd oktober 8- an reggel csinaltam egy tesztet, ami nrgativ lett. Aznap elmente dokihoz. Csinalt huvelyi ultrahagot, majd egy terhessegi tesztet, hogy nyugodjak meg nem vagyok terhes.
Azt mondta ez mar 100% eredmeny.
Annyira raparaztam mar arra, hogy terhes vagyok, hogy mar az orvosnak se hiszek, mert lassan egy hete hanyingerem van es szedulok.
Szerintetek ez mar biztos eredmeny, tok feleslegesen parazok?
1: Ez ugye terhességi kérdés?
2: Majdnem egy hónap után? Tuti, elhiheted neki.
13- an mar a ciklusom vegen, 6 napom volt a menzeszig. Aktus utan harmadik nap mar volt Valadekos verzesem (ami valoszinu, hogy a menzesz volt), de csak 1 nap.
Es a kovi menzeszem 15- re varom.
De mondta a doki, hogy a terhessegnem nyoma sincs, igy nem termelhetek HCG.
A teszt lehet nem mutatja ki, de egy huvelyi ultrahang, amivel a petefeszkeim megnezte, majdnem egy honap utan, eleg meggyozo, hogy nincs ott semmi.
Ne bizonytalanitsatok mar el.
Ja meg a doki mondta, hogy jovo het kozepen keszuljek mert lesz menzeszem, kezd megvastagodni a mehnyak.
Remelem h ez a tunet mas miatt van, es mar ez psziche alapon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!