Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Oltás után menstruáció?

Oltás után menstruáció?

Figyelt kérdés
Mióta megkaptam az oltást nem jött meg a vérzésem . Terhességi teszt negatív , de már két vérzésem is kimaradt . Van valaki hasonló helyzetben ? Menjek nőgyógyászhoz? Az életemben csak oltás változott , ezért gondolom az okozza a kimaradásokat.

2021. máj. 15. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bezavar az oltás a ciklusba. Ugyan úgy, mint maga a covid.

Én a covid alatt 13 napig véreztem, majdnem kórház lett belőle...

Ugyan így az oltás is belekavarhat.

Keress fel egy orvost, ha elhajtanak, akkor addig menj, míg normálist nem találsz!

2021. máj. 15. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kínai első oltást kaptam meg 6 napot késett utána.
2021. máj. 15. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Én azt tudom , hogy bármilyen betegség bezavarhat a ciklusba . Nem gondoltam az oltás is . Nagyon dolgozhat valamin akkor a szervezet .
2021. máj. 15. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az a tüskefehérje lett beléd fecskendezve, ami a víruson van.
2021. máj. 15. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval a tüskefehérje tud a vírus jelenléte nélkül vírusos tüneteket okozni?
2021. máj. 15. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
25%

Persze. Az az oltási reakció.

Pont ez a lényeg, hogy 1-2 napig rosszul vagy, de utána meg védett leszel.

Szomszédom ápolónő a covidon. Megkapta a Pfizert, 1 napig nem tudott felkelni az ágyból.

Húgom párja ápoló, őneki a hasa ment 3 napig, gyenge volt, izzadt, hőemelkedése volt. Mint egy gyenge covid.

2021. máj. 15. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy napot késett a kínai után, de nálam ez egyébként is természetes szóval nem gondolom, hogy igazán kapcsolat lenne a kettő között.

Szerintem legalább egy kérdést megér a nőgyógyásznál.

2021. máj. 16. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

Nekem sokkal hosszabb lett az oltás miatt, doki szerint teljesen normális ilyenkor. Benne van a pakliban, hogy elmarad vagy hosszabb lesz.

Dolgozik a szervezeted éppen, ugyan úgy késhet/tolódhat mint akármilyen betegségnél.

2021. máj. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!