Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Változókori problémák?

Változókori problémák?

Figyelt kérdés

Érdemes gyógynövényt (pl. Remifemin) szedni, vagy jobb hagyni a szervezetet, nem "bekavarni" a természet dolgába?

Vélemények, tapasztalatok?

2021. máj. 11. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha gyógynövényeket, vagy gyógyszereket szedsz, azzal csak eltolod az egészet idöben, késöbb, ha abbahagyod a szedést, ugyanúgy ek

löjönnek a problémák.

2021. máj. 11. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha hülyeségeket hordasz össze akkor meg nekem fordul fel a gyomrom!

Komolyan inkább a gyógyszer amiben azt sem tudod mi van valójában! Mert kell valami alternatíva!

A homeopátia a legjobb megoldás a világon!

2021. jún. 6. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell alternatíva, nem kell gyógyszer, egyszerüen túl kell esni rajta.

A homeopátia meg ugyan teljesen hatástalan, de legalább nem árt.

2021. jún. 6. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Jah akkor biztos a csoda segített rajtam amikor fel/meg fáztam 🤦‍♀️

Nem kell alternatíva? Jaaaa akkor dögöljenek meg a 21.sz-ban tüdőgyulladásaban és aki sokszor felfázik annak ne legyen gyereke...

Hihetetlen, hogy valaki a GYÓGYnövényekben nem hisz... Nem fér a fejembe.

Az embernek bármire van szüksége az BIZONY megtalálható a természetben!!!!!!!!!

2021. jún. 6. 19:38
 5/5 Mhavas válasza:
Nekem olyan tüneteim voltak, amiből se én, se a háziorvos nem következtetett változókorra. Szédülés, vérnyomás ingadozás, depresszióig menő hangulatváltozások, mindezek mellé fejfájás és hőhullámok. 47 évesen már 8 hónapja nem volt menzeszem, amikor elkezdődtek a tünetek. 11 hónapnyi szünet után megjött és mintha elvágták volna a tüneteimet.Néhány hét után ismét rosszabb lett. 2 hónap múlva ismét megjött és ismét jól voltam 1-2 hétig. Ezelőtt már megjártam a pszichiátriát is, az antidepitől rosszabb volt mint előtte.8 éve dolgozom a munkahelyemen, ennyit táppénzen még összesen nem voltam, mint az idén 3 hónap alatt. Jelenleg változókori ambulanciára járok, ahol hormon pótlást kapok, igaz, még csak 1 hete, nagy tapasztalatom nincs. 1 hónapig kell szednem, utána konzultálni az orvossal. Úgy gondolom, hogy akinek már a mindennapjait teszi elviselhetetlenné a változókori tünet halmaz, akkor bármilyen megoldás jobb, mint kivárni, hogy meddig tart.
2021. jún. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!