Ki milyen kollagént szed , iszik, használ? Melyik a legjobb és mik a tapasztalatok ?
Figyelt kérdés
Szeretnék kollagent szedni a bőröm, a körmöm és a hajam miatt, de igazából sokat nem tudok róla, utána olvasgattam de azért kíváncsi vagyok tapasztalatokra is. Köszönöm előre is.2021. máj. 10. 20:41
1/9 anonim válasza:
Biotech USA-től, néhány napja szedem, szóval nyilatkozni még nem tudok. A hivatalos oldalon bíztatóak a vásárlói tapasztalatok.
2/9 anonim válasza:
Sima étkezési zselatin, joghurtba keverve. Az ízületeim miatt kezdtem szedni, nekem határozottan bevált.
3/9 anonim válasza:
Folyekony scitecet szedtem, bevált csak nagyon edes
4/9 anonim válasza:
A Peak-es jó, joghurtba finomak.
De szerintem van olcsóbban is hasonló.
5/9 anonim válasza:
Swedish Nutra halkollagén, 5000 mg-osat vettem (folyadék). Még csak most kezdtem el használni, kíváncsi vagyok, mit fogok tapasztalni. Egyébként finom, de ez is elég édes... viszont nem kell higítani, csak lehúzom a 15 ml-t és kész! Nem olcsó egyébként (most így kíváncsiságból megnéztem pl a Biotech termékét), szóval remélem, lesz valami foganatja :D
6/9 anonim válasza:
Scitecet iszok, lassan elfogy egy üveg, hát igen! Mindig fogom inni!Első héten én se láttam semmi változást , kell minimum 2 hét . Szebb lett a homlokom , a szám mellett is, rugalmasabb is a bőröm és a hasamon meg nagyon selymes lett. Amikor meg 2000 mg c vitamint is szedek , másnapra még látványosabb. Most hiába nem alszom ki magam , akkor sem nyúzott a bőröm. 40 vagyok.
7/9 anonim válasza:
Nutriversumot szedtem. Én is a bőröm+hajam miatt. Nem vettem észre semmi változást. Viszont mindenféle emésztőrendszeri panaszom kezdett lenni, ami előtte sose volt. Elmentem gasztroenterológushoz, aki azt állapította meg, hogy valami teljesen felborította a bélflórámat, kontaminált vékonybél szindrómám lett. Kikérdezte miket szedtem, azt mondta soha többet ne szedjem azt a kollagént. Szerinte a kollagén szedetés csak marketingfogás, és nem kéne csak úgy akárkinek szedni, pláne nem mindegy milyet. Ez amúgy évekkel ezelőtt volt, de még mindig nem olyan az egészségem mint azelőtt sajnos.
8/9 anonim válasza:
7/7:
A mesterséges édesítőszerek sokat árthatnak a bélflórának. Gyakorlatilag a cukortól is rosszabbak, viszont a gyártóknak több a hasznuk.
Csak natúr kollagént fogyassz, amihez nem adtak semmit hozzá!
Magam is így teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!