Melyik a legjobb betét márka? tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 14:20
2/9 anonim válasza:
több márka kipróbálása után az Aldi saját márkása tűnik a legjobbnak
3/9 anonim válasza:
Ezt magadnak kell megtapasztalnod. Mindenkinek más. Nekem pl.Andi a neve.
4/9 anonim válasza:
Én Tena-t használok, Normal méretűt. Majdnem 1000 ft, de nagyon jó. Ezeket a vékony vackokat ki nem állhatom. Régen még az Always volt a jó, de mostmár ezeket is hosszabbitották, vékonyitották....
5/9 anonim válasza:
Libresse Maxi Normal Wing (erős)
Libresse Ultra Thin Normal Wing. (közepes)
Always Night (éjszakai)
6/9 anonim válasza:
Én menstruációhoz Alwayst használok. Mást nem próbáltam még de szerintem következőnek veszek mást.
Tisztasági betétből pedig Carefreet használtam de most nem volt a boltban és Naturellat vettem. Hát nem bántam meg, ezerszer jobb :)
7/9 anonim válasza:
a Tena valóban sokat bír. Én szülés után használtam azt, egy éjszakai always kapacitása semmi ahhoz képest. Amúgy az alwaysnak a "selymesebb" borításúját szoktam használni. Igaz, én tamponnal kombinálom. Nem tudom, hogy önmagában mit bírna
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon sok vérem van.És nekem az Olivia Higyene Einlagen vált be legjobban.
9/9 anonim válasza:
nekem nem minden menzeszem erős de van amelyik nagyon ezért az alwaysnak a pamutos borítású ultra normal plus-át használom illetve ha már kevés akkor a normalt
de próbálkoztam libressel de nem abszolút nem jön be kényelmetlenül érzem magam de van amikor tampont használok de az nagyon ritka abból mega minit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!