Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi a normális menstruációs...

Mennyi a normális menstruációs vérzés?

Figyelt kérdés
Nekem a legerősebb, második, harmadik nap még a mini tampon is sok. Elvileg 4-6 óránként cserélni kell. Utazás miatt 6,5 óra mulva tudtam kicserélni a legerősebb nap a mini tampont, de akkor is csak feléig se volt. Most már nem is használok. 12 éve menstruálok. Fogamzásgátlót szedek.
2010. aug. 23. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már, hogy legelső nap a normál elég volt, és "csak" 6 óra alatt telt meg.

Csak normál tampont veszek, se minit se supert, mert nekem ez is megfelel.

Én is fog.gátlót szedek, de nekem nem változott a mennyisége.

2010. aug. 23. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor azon szerencsések egyike vagy, akiknek gyenge a vérzése. Ha meg nem tudsz rendesen tampont cserélni, addig inkább betétet hordj:S
2010. aug. 23. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem fog gátlózok, és néha így tökhirtelen megjön, mikor nem is tudom, hogy meg fog jönni, mert nem figyelem az időpontokat, és nagyon durván vérzik első nap, aztán 2.3.-nap már nem..

De volt már több ciki helyzetem is emiatt, amikor épp nem voltam otthon...áá. Nagyon gáz. Örülj neked jobb. :)

2010. aug. 23. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
15:44! Már nem hordok, csak akkor utazásnál volt. köszi a válaszokat
2010. aug. 23. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!