Meddig normális a pecsétlő vérzés fogamzásgátló esetén?
Figyelt kérdés
Másfél hete kezdtem el szedni a Jangee fogamzásgátlót,a menstruációm első napján,és azóta is meg van a menstruációm.Pecsétlő vérzésnek nem mondanám,mert annál több,teljesen olyan mintha meglenne.Kérdésem hogy ez meddig normális? Hallottam olyat hogy valakinek egy teljes hónapig megvolt,remélem azért nekem nem lesz.Sajnos külföldön vagyok most,kint dolgozom.Ha nagyon kell,elmegyek ide is orvoshoz,de előtte kíváncsi lennék másnak a tapasztalataira is.Előre is köszönöm a válaszokat!
22/L
2011. aug. 18. 14:44
1/3 anonim válasza:
Hát én csak azt tudom mondani ami velem. Nekem az első 3 hónapban volt pecsételő vérzésem, és 2-3 esetleg 4 napig tartott. Másfél hét az szerintem már sok.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is :( akkor inkább hagyjam abba? megpróbélok beszélni egy orvossal is majd persze.De az nem okoz nagy gondot ha most csak így abbahagyom?
2011. aug. 18. 15:01
3/3 anonim válasza:
A pecsételő vérzésnek nevezett jelenség ritkán, de lehet a fogamzásgátló mellékhatása. Általában kevés mennyiségű, alvadt jellegű vérfoltot jelent, mely 2-3 nap után spontán szűnik.
Namármost, a leírás alapján neked nem ilyen van. Irány a nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!