Petefészek cisztám van, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 20 éves nő vagyok. 17 éves korom óta van petefészek cisztám. erős menstruációs fájdalmakkal végig. egy hete elkezdtem nehezebb melót, amit ott is kellett hagyjak mivel elkezdtem vérezni, illetve görcsölni. akkor még kb 17 napom volt menstruációig.
egy hete iszonyatosan görcsölök, főleg a jobb oldali petefészkem és szúrkál is. alundi sem tudok ezen az oldalon. illetve már nem vérzek hanem valami folyik belőlem. hol halvány rózsaszín,hol barnás, nyálkásabb..
azért ide írok mert jövőheten lesz csak időpontom a nőgyógyászomhoz. hátha valaki tudja, vagy tudna tanácsot adni, hogy addig is mi tévő legyek.
köszönöm!
2021. máj. 6. 16:56
1/1 anonim válasza:
szia,mi lett azóta,voltál dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!