A fogamzásgátló tabletta tönkre tette a libidóm. Az segíthet ha többfázisúra váltok?
Mirabellat szedek de nem vagyok vele teljesen megelégedve mert soha nincs kedvem a szexhez miatta. Akkor érzem a vágyat amikor épp a 7 napos kihagyás van. De nem akarom abba hagyni a fogamzásgátló tabletta szedését (mivel ennek köszönhetően nem szenvedek a PMS-től, erős görcsöktől és nem is vérzek olyan sokat.)
Ha hasonlót tapasztaltál akkor neked segített egy másik tablettára való váltás?
A témában kompetens nők(!) válaszát várom!
Köszönöm.
Nem segített semelyik más tabletta sem, csak egyre rosszabb lett, ezért abbahagytam.
Viszont a barátnömnek a hüvelygyürüre átállás segített, a hormonális védekezés ugyanúgy megvan emellett, viszont gyakorlatilag nem érez mellékhatást.
Én is váltottam... megérte.
Miután letettem, 1,5 évig nem menstruáltam, azóta hol ömlik, hol pecsétel, plusz ha nem veszek be min 2 fájd. csillapítót, hányok, elájulok a görcsöktől (amik fogibogyó előtt gyógyszer nélkül is simán kibírhatók voltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!