El húzódó vérzése kinek volt már? Tavaly szeptemberben voltam ezzel elsőnek nőgyógyásznál ( 3hónapig véreztem) Tavaly alakult ki egy elég erős stressz helyzetem, szorongásokkal, hipochonderséggel megspekelve..
Figyelt kérdés
Most megint úgy néz ki, hogy nem akar elmúlni, megyek is újra a nőgyógyászhoz. A tavalyi vizsgálaton, semmi kórosat nem talált csak annyit mondott, hogy valószínű nics peteeresem és apró kis tuszok vannak a petefeszkeimen. Cytologiam negatív. Aztán ennyivel le is zárta, hogy dietazzak és akkor rendbe jövök.. Na most elkezdtem dietazni fogytam is, de nyilván nem elég ez az 5 kiló
Hasonló történeteket szívesen meghallgatnek. Remélem nem vagyok rákos :( Volt már valakinek hasonló? Elmúlik egyáltalán valamikor? 🥺 Nagyon elvagyok keseredve
Az állandó szorongás bezavarhatott?
2021. máj. 4. 19:49
11/11 A kérdező kommentje:
Dietaztam, leadtam pár kilót, nem voltam olyan stressz helyzetben, mint anno és elmúlt hálistennek! De, jövő hónapban úgyis megyek éves rákszűrésre nőgyógyászhoz, remélem nem talál semmit :/
2021. szept. 26. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!