Miért nem jön meg a menzeszem?

A túlzott sport, a stressz, akár a durva fogyás is okozhat ilyet (Gondolom terhességre nincs esély, ezért nem is írtad bele).
Nekem is hasonló okok miatt maradt ki hosszú hónapokig, de nődokival (fogamzásgátló felírása nélkül) szerencsére még rendbe lehetett hozni a dolgokat. Volt vele meló, de visszajöhet. Bár az én esetem is elég szélsőséges volt, de semmi sem lehetetlen.
Kérj holnap időpontot a nőgyógyászhoz, ő meg fogja mondani mit tegyél és rendbejössz. :)

Így van, ahogy az előzőek írják.
Ezt mindenképpen ki kell vizsgálni, minél előbb kérj időpontot nőgyógyászhoz.

Jaj, mintha csak magamat hallanám :D
De sajnos muszáj lenne elmenned, hogy pl ultrahangot csináljon, mert azt a telefonon keresztül nehéz lenne.

Én is pont így voltam. Hidd el, ha keresel egy aranyos nődokit, észre se veszed az egészet.
Általában nagyon aranyosak, és úgyis mondanod kell, hogy először vagy, tudni fogják, hogy kicsit zavarban leszel.
Jobb esetben gyógyszer nélkül is meg tud ez oldódni, csak hallgass az orvosodra.

Szerintem minél előbb fordulj orvoshoz!
Egyik barátnőm hasonló problémával kűzdött, majd kiderült, hogy hormon problémái vannak. Kapott rá gyógyszert és rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!