Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg a menzeszem?

Miért nem jön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés
Oktoberben volt egyszer azota viszont nem most pedig aprilis van.Versenyszeruen sportolok de szerintem ez nem fugg ossze.Tobbszor torolt emiatt a gyakori kerdesek szoval nem eloszor irom ki.Tudnatok segiteni válasszal mert mar nagyon aggodom tobb mint fel eve volt.

2021. ápr. 20. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A versenyszerű sporttal összefügghet, rengeteg sportolónőnél ez a helyzet. Ha túlságosan megterheled a szervezeted, akkor kimarad.
2021. ápr. 20. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

A túlzott sport, a stressz, akár a durva fogyás is okozhat ilyet (Gondolom terhességre nincs esély, ezért nem is írtad bele).

Nekem is hasonló okok miatt maradt ki hosszú hónapokig, de nődokival (fogamzásgátló felírása nélkül) szerencsére még rendbe lehetett hozni a dolgokat. Volt vele meló, de visszajöhet. Bár az én esetem is elég szélsőséges volt, de semmi sem lehetetlen.

Kérj holnap időpontot a nőgyógyászhoz, ő meg fogja mondani mit tegyél és rendbejössz. :)

2021. ápr. 20. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ahogy az előzőek írják.

Ezt mindenképpen ki kell vizsgálni, minél előbb kérj időpontot nőgyógyászhoz.

2021. ápr. 20. 22:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy szo szerint fosok a nogyogyasztol.Nagyon muszaj elmenni hozza?Nem lehet esetleg csak megkerdezni tole?
2021. ápr. 21. 07:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Jaj, mintha csak magamat hallanám :D

De sajnos muszáj lenne elmenned, hogy pl ultrahangot csináljon, mert azt a telefonon keresztül nehéz lenne.

2021. ápr. 21. 07:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam. Hidd el, ha keresel egy aranyos nődokit, észre se veszed az egészet.

Általában nagyon aranyosak, és úgyis mondanod kell, hogy először vagy, tudni fogják, hogy kicsit zavarban leszel.

Jobb esetben gyógyszer nélkül is meg tud ez oldódni, csak hallgass az orvosodra.

2021. ápr. 21. 07:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy ilyen doki fobiam van szoval jobb esetben elajulok rosszabban meg infarktust kapok a rendelojeben nagyon reg nem jartam orvosnal vizsgalaton.Valakinek van valami olyan tippje amihez nem kell?
2021. ápr. 21. 07:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg nem vagyok tul idos de nem irom ki az eletkorom a lenyeg hogy az elso volt
2021. ápr. 21. 07:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Hu hát én sem érzem magam túl konfortosan a rendelőben, de azért ennyire.. Sajnos ezt csak úgy tudod leküzdeni, ha elmész. Nyugi, nem lesz olyan szörnyű.
2021. ápr. 21. 07:37
 10/11 anonim válasza:

Szerintem minél előbb fordulj orvoshoz!

Egyik barátnőm hasonló problémával kűzdött, majd kiderült, hogy hormon problémái vannak. Kapott rá gyógyszert és rendbe jött.

2021. ápr. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.