Hogyan kapjam vissza a menzeszem?
először 3 éve jött meg... Azóta max 3 hónapig jött egymás után meg,utána kisebb nagyobb kimaradások voltak. Egy éve elkezdtem diétázmi, lefogytam 10kgt... 8 hónapja nincs menstruációm és rettegek. Már 3-4 hónapja mindent eszek amit megkívánok, de még mindig semmi... Kérlek valami tanácsot adjatok. Anya nem foglalkozik ezzel, engem viszon iszonyatosan zavar. Olvastam,hogy van erre torna, de sehol nem találom milyen gyakorlatokat kellene csinálnom😭
Vérvételen voltam, minden okés, a kalciumom alacsony volt, de már szedek rá kalciumot. Légyszi valami vitamint vagy nem is tudom mit ajánljatok, nagyon félek
Torna...
Nőgyógyásznál voltál? Ő mit mondott? Hormonjaidat nézték?
Lehet, túl sovány vagy. Bizonyos testzsírszázalék alatt nem jön meg.
Milyen magas vagy és hány kg?
Mondjuk egyél, és hízz vissza minimum 4-5-6 kg-t.
Akkor majd megjön. A koplalás miatt állította le a szervezeted, mert nem akar erre energiát pazarolni.
A nőgyógyász a női nemiszerveket vizsgálja, kedves kérdező. Vérnyomast, súlyt, magasságot végképp nem mér...
Nagyon fiatal vagy? Nem kell ennyire beparázni, hello. Kérd meg anyukádat, hogy kérjen neked időpontott és kísérjen el.
Ha még szűz vagy, akkor hasi ultrahanggal nézi majd meg a petefészkek, petevezető, alhas állapotát. Nincs-e ott egy ciszta mondjuk.
A hormonokat az endokrinológus nézi, nem a nőgyógyász. De ha elmondod a nőgyógyásznak, hogy nem menszeszelsz, akkor elfog téged küldeni kivizsgálásra (vérvétel stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!