Mi lehetett ez a hirtelen fájdalom a petefészkem körül?
Ma írtam egy dolgozatot, már 1,5 órája dolgoztam, kimentem mosdóba, aztán hirtelen rettentően rosszul lettem. Elkezdett borszasztóan fájni a méhem, és a bal petefészkemnél mégjobban szúrt. Szokott fájni a hasam amikor menstruálok, de ez ezerszer rosszabb érzés volt. Kivert a víz is, és hiába ültem, szédültem.
Ez mitől lehetett? Volt már valakinek hasonló?
Idővel elmúlt, ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, mintha bal oldalt lett volna egy görcs, és elkezdett volna lazulni.
Hát akkor lehetett peteérés. Én 20 éve menstruálok, sokáig nem tapasztaltam, aztán jött. Most se minden hónapban érzem, és változó, hogy mennyire intenzíven.
Figyelgesd, hogy mikor jelentkezik, írd fel magadnak, de ha a ciklusod, menzeszed rendben van, a fájdalom elmúlik, nem sűrűsödik, akkor nagy baj nem lehet.
Remélem csak ennyi, kicsit megijedtem.
Most a menstruációm is 2 hétig tartott 1 helyett.
És nem kaptál oltást?
Ilyen fiatalon még egyszeri alkalomként ez is beleférhet, de ha a következő menzi is kitolódik, akkor azért menj orvoshoz.
Nem kaptam.
Igen el fogok menni mindenképp az érettségik után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!