Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy éve nem jön meg a mensim,...

Egy éve nem jön meg a mensim, ez lehet valami betegség?

Figyelt kérdés
Szóval még nem vagyok 17 éves, és pont a tavalyi digitális oktatás előtt jött meg utoljára. Eddig nyugtatgattam magam, hogy még csak nem állt be. De kezdek aggódni, hogy van valami baj. Az egy év kihagyás normális? El kéne menni nőgyógyászhoz?

2021. máj. 4. 14:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező voltál már orvosnál?
2021. máj. 8. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Biztosan sokat stresszeltél

Meg amúgyis, amikor át kellett állni digitális oktatásra, az lehet, hogy számodra elég nagy stressz lehetett, nem tudtál sokat találkozni a barátaiddal pl, tehát lehet, hogy sokkolóan hatott rád.

Nekem is volt már olyan , hogy stresszes időszak volt, és akkor amikor már elmúlt, akkor újra megjött, de szerintem addig volt olyan, hogy két és fél hónapig nem menstruáltam. Lehet tehát, hogy nálad is ez a helyzet, csak tenálad méghosszabbra nyúlik, mert te még mindig stresszben vagy.

Nyugodj meg, és akkor majd megjön, akár már másnap, vagy még aznap.

Tehát ne aggódj, ne stresszelj.

Énszerintem. Tehát nem kell aggódnod emiatt, ha a többi stresszt lerendezed magadban, hogy nincs semmi bja, akkor meg fog jönni.

Ez szerintem egy ilyen védelmi funkciója a testnek, hogy tehát ha stresszben vagy, és megjön, akkor védtelenebb vagy, hogy pl fáradtabb leszel; vagy ha teherbeesel, akkoris védtelenebb leszel, és akkor ilyenkor amikor stressz van, tehát nem engedi meg a szervezeted, hogy akkor megjöjjön.

Tehát szerintem ez lehet a kulcsa, de nem biztos, de nekem erős megérzésem van ezzel kapcsolatosan. Tehát elsőre próbálj meg ne stresszelni. PL alváskor is könnyebben elalszol, ha kiüríted a gondolataidat, még arra sem koncentrálsz, arra sem gondolsz, hogy nem gondolsz semmire, tehát full ürítsd ki a gondolataidat, ez az elcsendesedés egy ilyen meditáció, tehát ne gondolj semmire, ürítsd ki az elméd.

2021. máj. 14. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:
*de,szóval nemtom,de lehet.
2021. máj. 14. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!