Egy éve nem jön meg a mensim, ez lehet valami betegség?
Figyelt kérdés
Szóval még nem vagyok 17 éves, és pont a tavalyi digitális oktatás előtt jött meg utoljára. Eddig nyugtatgattam magam, hogy még csak nem állt be. De kezdek aggódni, hogy van valami baj. Az egy év kihagyás normális? El kéne menni nőgyógyászhoz?2021. máj. 4. 14:34
3/13 anonim válasza:
Nem diétázol szigorúan? Eleget eszel?
4/13 anonim válasza:
2 hónap után orvoshoz kellett volna menni.
5/13 anonim válasza:
Stressz, változás is okozhatja. Nem hinném, hogy nőgyógyászati probléma, inkább hormonális. Én endokrinológushoz mennék vele először. Mint írtam, stressz, változás is okozhatja, lehet, nincs semmi baj, de azért a hormonproblémát érdemes lenne kizárni
7/13 anonim válasza:
Szerintem sem normális.
Nem kell félni a nőgyógyásztól, nyugodtan menny el.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, #3 nem diétázom, viszont kevesebbet eszek mostanában, mert nincs étvágyam a kevés mozgás miatt
2021. máj. 4. 15:15
10/13 anonim válasza:
Azonnal menj orvoshoz komolyabb baj is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!