Látszott volna ultrahangon?
Röviden egy sokkal idősebb srác rám erőltette magá egy bulin...és a gatyájába élvezett és rajtam is volt ruha(bugyi és póló mert én már egy masik szobában aludni próbáltam) majd a csiklomat kezdte el izgatni amit nem hagytam de rövid ideig végülis hozzám ért és előtte levette a nadrágját. Utána voltam nőgyógyászaton rá két három napra (hormonzavarom van sokszor megnéznek)és nem mutatott semmit sőt utána menstruáltam is pár napot. Attól félek, hogy belém jutott valamennyi belőle (bár logikusan végig gondolva nem) de mivel egy rossz tapasztalat amúgyis jobban félek gondolom így a dologtól de lassan meg kéne jönnie, mert elfogyott a gyógyszerem és nem érzem a jeleit. Szülői segítségről ne is álmodjunk alig vannak itthon és nem nagyon néznek rám ezt is próbáltam nekik elmesélni.
17/L
Kicsit zavaros az írásod, feltételezem az a kérdés hogy terhes vagy e? Vagy mit mutatna az ultrahang?
Azt nem mutatja ki hogy bejutott e oda neked valami a fiúból, vagy bugyijáról vagy nedvek, ilyet ultrahang nem mutat ki. Legkorábban is a fogantatástól kb 20-30 nap, vagyis utolsó menzesztől 5-6 héttől mutat ki petezsákot.
Ha ondós kézzel benyúl, esetleg előfordulhat terhesség, de annyira ritka esetben, hogy ezzel nem is kell számolni. Terhesség akkor lehet ha konkrétan beléd ejakulál.
Nincs mitől tartanod. Nedvektől nem leszel terhes ha bugyiban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!