Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nincs mestuaciom 25 éves...

Cicamica12 kérdése:

Nincs mestuaciom 25 éves vagyok mitől lehet ?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Olyan kéesésem van hogy 25 éves vagyok 2 éve probalok teherbe esni menszeszem nincs nem tudom hogy mi lehet a baj ! Orvostól orvosra jarok ! Mi lehet az oka hogy nincs menszeszem ? Válaszokat köszönöm
2021. máj. 3. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt verveteled? Nem vagy IR pajzsmirigy vagy cukorbeteg? Párod? Volt sperma vizsgálata?
2021. máj. 4. 00:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyógyszert szoktál kapni, hogy megjöjjön a vérzésed?

Egyébként valószínűleg hormonzavar lehet a probléma. Endokrinológus és nőgyógyász segíthet, de akár mehettek már meddőségi központba is.

2021. máj. 4. 01:29
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Egy ismerősömnek PCOS miatt évente 1x jött meg. Neki az életmódváltás segített, sport, diéta, gondolom kapott valami gyógyszert is. Kb 3 hónap után rendbejött, de csak úgy, ha szigorúan betart mindent.

Menj meddőségi központba, ott ki fognak normálisan vizsgálni. Hiába szedsz gyógyszert, amitől megjön, teherbe esni így nem fogsz tudni.

2021. máj. 4. 01:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szakunder - olyan orvosi dg nincs.

Amikor valakinek kimarad a menzesze van rá szakszó, csak épp az teljesen más.

Egyébként eszel normálisan? Pl...

2021. máj. 4. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az utolsó is fontos dolgot írt.

Mennyi a súlyod? Nem vagy kórosan sovány? Mert attól is kimarad a menstruáció.

2021. máj. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!