Cicamica12 kérdése:
Nincs mestuaciom 25 éves vagyok mitől lehet ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Olyan kéesésem van hogy 25 éves vagyok 2 éve probalok teherbe esni menszeszem nincs nem tudom hogy mi lehet a baj ! Orvostól orvosra jarok ! Mi lehet az oka hogy nincs menszeszem ? Válaszokat köszönöm2021. máj. 3. 21:28
2/15 anonim válasza:
Remélem nem komoly, hogy ezt a gyakorin kérdezed.
Gondolom már látott orvos, és vannak vizsgálatot eredmények.
3/15 anonim válasza:
Ha orvosrol orvosra jársz, akkor nyilván van lelet. Olvasd át őket.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen látót! És az a baj hogy mindig kapok valami gyogyszert van amikor van menszensz van amikor nem ! 100*át olvastam semmi olyat nem írnak ami arra utalna hogy van rá magyarázat és el sem mondjak ! Most pl 2 napig barana folyásom volt mestruáció sehol ! Nem értem
2021. máj. 3. 21:37
5/15 anonim válasza:
Ha 2 éve vágytok gyerkőcre, akkor érdemes lenne meddőségi centrumba jelentkezni.
A sztk-s orvosok (bár nem tudom hova jársz) adnak gyógyszert, hogy meghozzák és ennyi. Magánpraxisba előrébb mennél, de mivel évek óta szeretnétek babát, ezért tudtok meddőségibe jelentkezni.
Ha nem tudtok oda menni, akkor egy endokrinológus-nőgyógyászhoz érdemes elmenni. Hormonpanelt biztos fog kérni és jó lenne egy 3 pontos cukor- és inzulinterhelés is.
6/15 anonim válasza:
Teljesen kizart, hogy a leleten nincs rajta, hogy mi a diagnózis és a terápia (gyógyszer vagy egyéb).
7/15 anonim válasza:
1 orvoshoz járj. És addig járj hozzá, míg nem segít.
3. és 21. napi hormonsort csináltak?
Ultrahang volt? Nincs petefészekcisztád, PCOS-ed?
Valami csak rá van írva diagnózisként..
8/15 anonim válasza:
Nem értem miért kellet le szavazni
9/15 anonim válasza:
Cicamica 12,eleg életképtelennek tűnsz. Ne vállalj meg gyereket, ha egy orvosi papírt nem tudsz értelmezi, olyan meg egyszerűen nem létezik, hogy több orvosnál is jártál és senki nem mondja meg mi bajod, a leleten nincs rajta (de rajta van!!) es egy ilyen fontos kérdést itt kérdezel meg arctalan idegen emberektől. Értetlen viselkedés, vagy valami egyéb (nagy) gond lehet veled
10/15 A kérdező kommentje:
Kérdezem én ! Ha te ilyen helyzetbe lennél akkor nem ragadnál meg semmit hogy előre juss ? A masik az hogy, be megyek a dokihoz meg vizsgál gépel belenyom egy receptet a kezem be hogy ezt szedjem ! Kérdezem mire jó ez ??? (Segít abban hogy legyen menszensz ) Ennyit mond ! A papíron egyetlen egy dolog van dignoziskent hogy szakunder ennyi ! Kérdezem mi ez ?? ( az hogy nincs mensensz )ennyit mond ! Akkor szerinted miért kérsezek meg idegen embert ? Azért , mert hátha volt valaki ebben a helyzetben ! És tud választ adni ! Ma is voltam a barna folyásra természetes dolog pedig szerintem meg nem az !
2021. máj. 3. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!