Azt észrevettétek, hogy egyre nagyobb?
Figyelt kérdés
Az időm során egyre nagyobb a 13-18 éves lányok melle. Ha megnézünk egy 1978-as képen egy 16 éves lányt akkor szinte semmi. Ma ha felnézel instagramra vagy bárhova egy 15 éves lánynak jóval nagyobb mimt 40 évvel ezelőtt.
Miért van ez?
Hallottam olyat, hogy a sok gyógyszer miatt van, kipisiljük, a megszűrhetetlen részecskéket újra megisszuk.
Ez igaz?
2021. máj. 3. 00:29
1/4 anonim válasza:
Meg alig volt kaja, sokkal vekonyabbak voltak
2/4 anonim válasza:
Ez nem feltétlen igaz. Régen is voltak kisebb és nagyobb mellű lányok, és ma is vannak kisebb és nagyobb mellű lányok. Csak általában akinek kisebb, ő nem feltétlen mutogatja instán.
3/4 anonim válasza:
Nem vettem észre. 45 vagyok, olyan osztálytársaim is voltak, akinek focilabda méretű mellei voltak.
4/4 anonim válasza:
Baromsag. Nem veszed eszre, mikor a kiscsaj dekoltazsaban latszik a melle alja is szinte, es a melltartoja alapjan ketszer akkora kene, hogy legyen.
A magyar atlag B kosar. Gatlasos nagymellu tinikent anno nagyon figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!