Nem múló húgyuti fertőzésre valami másfajta gyógymód?
jó, hát akkor maradj beteg
az nem tesz jót, ha félbe van szakítva a kúra, de a megfelelő ab nem
A helyedben:
Magánlabor, vizelettenyésztés, rezisztenciavizsgálat.
Ez alapján antibiotikum. Ha szerencsés vagy, a foszfomicinre még nem rezisztens, ebből 2 tasak (többféle márkanévvel is fut), egymás utáni este meginni. Mellé 2g D-mannóz és tőzegáfonya (dm-ben van mindkettő olcsóbban). Min. napi 3 liter folyadék.
Hüvely párhuzamos kezelése: Colpo Cleaner jódos hüvelyöblítés egyszer, Gynophilus hüvelykapszula reggel/este. Következő nap CC tejsavas pezsgőtabletta hüvelyöblítés és Gynophilus folytatása 3 héten át reggel/este, időnként megismételve a tejsavas hüvelyöblítést. Nemi szerveket kizárólag sima vízzel vagy illatmentes, savasra beállított intim lemosóval mosni. Jól szellőző, lábak között kellően széles pamut fehérneműket hordani, lehetőleg betét nélkül, a kórokozók ellensége a levegő. Éjszaka megpróbálni fehérnemű nélkül aludni, ha nincs nagy mennyiségű folyás.
Bélflóra (egyrészt az immunrendszer alapja, másrészt összefüggésben van a hüvelyflórával): nagy dózisú probiotikum minimum 2 hónapon át.
Sajna antibiotikum használatával a gombáknak adunk teret, gombaölő használatával meg a baktériumoknak, így ha az első durvább beavatkozásra nem reagál a fertőzés vagy még rosszabb lesz, komolyan átgondolva kell felépíteni a kezelést.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Utolsónak meg külön hála!!
El fogok menni urológushoz és egy másik nőgyógyászhoz.
egyáltalán nem biztos, hogy felfázás, másnak is van olyan tünete, de hiába magyarázom, lepontozol.
Az említett gyógyszer se biztos, de azt a választ elfogadod...
Nem pontoztam le senkit, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Köszönöm az újabb tanácsokat is.
Nekem ugyanez volt a problémám.
Magánrendelésbe mentem urológus főorvoshoz, de azt mondta, hogy nincs semmi ami a felfázást okozná.
Kezeljem a hüvelyfertőzést, használjak tözegáfonyát, igyak sok folyadékot és kimondottan ügyeljek a higiéniára (+ szex után rögtön el kell menni pisilni).
Kb 2 hónapig voltam felfázva, 3 féle antibiotikumot írtak fel, mert egyik se hatott.
Ezután mentem urológushoz de nem tudott mit csinálni.
Azóta egyszer volt baj, kezeltem a hüvelyproblémát (erre is van amúgy megelőző készítmény), sok kamillát ittam, fájdalomcsillapítót, tőzegáfonyát és urzinolt.
Szerencsére elmúlt.
Hiába mentem akárhány orvoshoz, mindenki szét tette a kezét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!