Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pesten Debrecenben, vagy...

Jasmine999999 kérdése:

Pesten Debrecenben, vagy Egerben normális magán nőgyógyász, aki nem megfizethetetlen?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tabletta szedését szereretném elkezdeni, de a körzeti nőgyógyász, a kisvárosban, ahol lakom vizsgálat nélkül írt fel nekem gyógyszert. Szeretnék elmenni egy olyan nőgyógyászhoz, aki megbízható és rendesen kivizsgál, nem találomra választ. 19 éves lány vagyok. Debrecen és Eger közel van, 40km, Pestre pedig gyakran járok. Ha bárkinek van pozitív tapasztalata elfogadom.

2021. ápr. 27. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi számít neked megfizethetőnek?

Egyébként Budapesten Dr. Balázs Boglárka doktornőt ajánlom, hihetetlenül kedves, türelmes és szerintem nagyon alapos. Két helyen is rendel, ha jól tudom.

2021. ápr. 27. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ésmégis milyen vizsgálatot szeretnél előtte? Ugyanis ha egészséges vagy, akkor semmilyen vizsgálat nem kell, csak egy anamnézisfelvétel.

Ha nagyon akarsz, egy rutin labort (máj-, vesefunkció) csinátathatsz, de azt a héziorvos is kiírja. A thrombophilia vzsgálat pedig alapból fizetős.

A tablettát nem tudja "rád szabdni". Az, hogy kinek mi válik be, majd kiderül, ha szeded. Nincs semmiféle vizsgálat, ami megmondja, hogy neked az xy gyógyszertőllesz-e éppen hányingered vagy mellfeszülésed vagy akármid.

Az orvosnak annyit kell az anamnézis alapján megállapítani, hogy egyáltalán szedheted-e, nincs-e valami kizáró tényező, aztán felír egyet, és ha nem jó, akkor váltasz.

2021. ápr. 27. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A minimum egy vérvétel fogamzásgátló előtt... Bp. Dr. Fazekas-Burcsa Anita
2021. ápr. 27. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!