Hány évesen és miért voltatok először nőgyógyásznál, mit csinált veletek?
A közeljövőben fogok először menni, 19 éves vagyok. Kissé félek tőle, de muszáj, mert menstruációs problémáim vannak. Fogalmam sincs mitől.
Az frusztrál kissé, hogy anya is oda jár, ahhoz a nőgyógyászhoz és nem szeretném, ha neki pletykálni (pl nem tudom szőrösen kell-e menni vagy szőrtelenül (nekem elég buja tud lenni, ezért leszedném, de a doki 60 körüli, lehet megszólna érte)) +ugye, hogy nem élek nemi életet, de ennek ellenére van egy belső sebem, amit 14 évesen okoztam magamnak a körmömmel és nem gyógyult be. Illetve jellemző rám, hogy elég csapongóan, sokat beszélek, ha izgulok, meg nevetgélek, morbid, szarkasztikus humorom van, megjegyzéseket, fura kérdéseket teszek fel, hogy nyugtassam magam és nem tudom erről anya fog-e valami visszaélést kapni, hogy "Jó kliens vagyok-e".
Nem szeretném, hogy panaszkodjanak rám, de bármennyire is komoly akarok lenni, mindig előjön belőlem ez. 😑 A doki elvileg jófej, közvetlen, viccelődős, anya szerint bírni fogom, meg van zene és illatgyertya a rendelőben, meg sok mindent látott már, tapasztalt, jó szakember, szóval mindenképp hozzá mennék inkább, mint valakihez, akiről semmit nem tudunk, de tartok tőle, hogy mi lesz.
Meg mi van, ha megkérdezi szűz vagyok-e, azt mondom igen, de látja, hogy nincs meg már a hártyám? Megkérdezi, hogy "na akkor mitől szakadt ki?"? 19 éves kamasz vagyok, legalább 7 éve buzognak a hormonjaim, épp elég kínos, hogy még nem feküdtem le senkivel, de alul szerintem úgy nézhet ki a hüvelyem, mint aki mégis. Ilyennel ugye találkozott már a praxisában?
Engem a rengeteg lehetőség hiánya zavar.
Ha nem próbálkozom, senki jó nem próbálkozik nálam.
Aki nekem tetszik, általában én nem tetszem neki, akinek én igen, az nekem nem tetszik. Ilyen tipikus.
Ha látszatra kölcsönös a tetszés, akkor kölcsönösen vagyunk bénák és nem csinálunk semmit, mert tök idegenek vagyunk.
Sose jött még össze semmi, pedig nem ez a sültgalambos lány vagyok, meg szoktam mondani/erősen utalni szoktam rá, ha valaki tetszik, de nem történik semmi, általában friend-zone és felejtés van belőle, a sokadik ilyen után meg furán érzem már magam.
Legutóbb próbáltam kapcsolatot (igaz erőltetett volt), miután megmondtam a srácnak, hogy bocs, de nem, utána mondta, hogy lehetne szex alapú valami én meg így "mi a franc? Ha nem jön be, mégis ezt hogy gondolja?" aztán eszembe jutott, hogy az előző srác is csak ezt akarta, meg, hogy online hány csávót tiltottam már le, akivel "barátkoztunk", majd hirtelen már nude képet akart vagy szexelni.
Úgy tűnik én valamiért erre vagyok jó a másik nem szemében, pedig elvileg jól el tud velem lenni a legtöbb ember, egész közvetlen vagyok, főleg elsőre, mikor még nem jön be a "minek barátkozik velem, nem érdemlem meg" dilemmám. 🤷♀️
Én is 19 évesen mentem először, valami triviális fertőzéssel, igazából túl akartam esni az első ilyen vizsgálaton.
Szűzhártyám nekem se volt épp, fogalmam sincs mikor és hogyan szakadt át, vagy mindig is ilyen volt, de egyáltalán nem került szóba, csak kérdezik hogy nemi élet van / nincs.
A szőrt ápolt formába hozom, de fölösleges megborotválkozni, hacsak te nem szereted jobban úgy hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!