Hugyúti fertőzésre jó a kamilla tea?
egy vizeletvizsgálat azért nem ártana. én nem állnék neki csak ugy kamillateázni. Egyébként gyógynövény szaküzletben biztosan tudnak számodra megoldást ajánlani. Vannak gyógynövények, amik kifejezetten erre a célra használatosak. Viszont ha már nagyobb a probléma akkor fujhatod a teázást. Akkor már lehet antibiotikum kell. Szóval én egy laborral kezdeném.
VAgy legalább azt csináld meg, hogy egy tiszta üvegbe szemügyre veszed a vizeletedet. szin, szag, esetleg zavarosság van-e benne.......
Ha eppen csak most kezdodtek a tuneteid, akkor lehet, hogy eleg lesz az otthoni kezelgetes, azonban ha 4-5 nap alatt sem enyhul, vagy rosszabb lesz, akkor mar mindenkeppen antibiotikumra van szukseg.
D-mannoz port ajanlom es tozegafonya kapszulat inkabb. Emelle persze ihatsz teakat is, artani nem art, de inkabb ezeket probald ki.
Ez nálam is fent áll,összegyűjtöttem egy listát,hogy mi jó rá.
Eszméletlenül kellemetlen,és megkeseríti a dolgokat.
Ezek közül mindegyik ami itt volt.
Youtubeon elég rákeresni,és egy nem túl mélyhangú emberke mesél róla.
Nem tudom már mi a videó címe,azt hiszem 9 megoldás gyakori vizelésre. Vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!