Ez ovulációs vérzés lehet? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelen a menstruációm és sosem tudom mikor jön meg, illetve mikor van ovulációm, egyetlen egyszer volt vérzésem ilyenkor, pár csepp. Most észrevettem, hogy pár csepp vér, inkább barnás volt a bugyimon. Pisilés után megtöröltem magam és nem volt semmi vér a papíron. Az lenne a kérdésem, hogy lehetett ez ovulációs vérzés vagy a cuklis 22. napján már meg fog jönni?2021. ápr. 5. 14:44
1/3 anonim válasza:
22+14=36 (+-2) szoval ha most ovu vérzés volt, akkor most 32-28 napos ciklusod lehet. de pár nap múlva kiderül, hogy ovu vagy mensi.
de ha babát szeretnétek, akkor akár beágyazódás is lehetett.
2/3 anonim válasza:
Mi nem tudjuk kitalálni ezt.Ha abban a korban vagy, hogy ideje lenne rendezett ciklusodnak lennie. Egy jó nőgyógyász 2 perc alatt megvizsgál és megoldást talál a problémádra. :) A ciklus rengeteg dologtól függ. Kortól, stressztől, táplálkozástól,nemi élet rendszerességétől...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amint tudok megyek dokihoz.
2021. ápr. 5. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!