Nagyon erős menstruacio oka mi lehet?
8 Sajnos magánra nincs most pénzem. Pedig jó lenne.
Esetleg valami gyógynövényt nem tudtok ami jó lehet erre ?
11: A kisrutin az csak 2-3 000 Ft.
Igen, Maria Treben könyvében vannak rá gyógynövények, illetve gyógyszerész és bioboltos tud neked ötletelni.
14: De ez labor, magánlabor, ott nincs orvosi konzultáció.
15: Meglátja, van-e valami feltűnő eltérés, valami trauma a szervezetben, amitől 3 hónapja máshogy működik. Én is mikor rosszul voltam egyszer, vérképpel mentem az orvoshoz már, és abból rögtön tudta, mi bajom, és utalt is kórházba.
17: A legkommerszebb ok az, hogy ciszta és ilyenkor ürül. A ciszta vérrel teli is lehet meg más folyadékkal teli is lehet.
Esetleg ha nőtt a hasad, nehezebb lettél, akkor valószínű az.
41 éves voltam kb amikor nálam kezdődött (most 43 leszek). Nagyon stresszes év állt mögöttem. Több dokinál is voltam, ugyanez a brutál vérzés mint nálad, meg el is húzódott 8-10 napig (csak első 2 nap volt sok vérzés). De nem görcsölt.
Sztk-s orvosok kb leszarták, az egyik UH-t kért, de nem hüvelyit.
Magándokihoz mentem végül, ő is azt mondta h tök rendben van minden. Hormonális spirál ügyben mentem.hozzá eleve. Nekem irtó visszeres a lábam, fogigátlót már nem.szedhetnék, de ebben csak nagyon minimális progeszteron van.
Azóta jó a helyzet, nyugodtan alszok éjszaka, nem ázik át a szuper betét + szuper tampon kombináció.
E doki azt mondta h kérjek a háziorvostól nagylabort, mert szte belgyógyászati oka lehetett az erős verzésnek. Terhesség alatt pajzsmirigy alulműködésem.volt - ez is okozhatja!
Háziorvos magasról tett a problémámra, de mivel férjemet ismeri, ezért elküldött vérvételre. Valóban a határérték fölötti volt a TSH-m, de mivel nem sokkal, ezért már telefonon elhajtott a házidoki asszisztense h ez semmiség.
Ha lecseng a covid, el fogok menni magán endokrinológiára, mert szinte minden pm-alulműködéses tünetem megvan. Lehet a dokinak ez semmiség, de nekem nem jó h a hajam fele már kihullott és akárhány óra pihenés után is kimerült vagyok állandóan. Teszem.a dolgom, nem használom kifogásnak - de nagyon jó lenne újra frissnek lenni. Hajjal.
Utolsó vagyok, még annyi h az elhúzódó menzesz továbbra is fennáll. Meg az van 1 éve h kb 3 havonta van menzeszem. Eddig világ életemben 28 napos ciklusom volt.
A magándoki ránézésre azt mondta h kizárná h már a klimax kezdődött volna nálam, többek között erre is mondta h belgyógyászati okot kell keresni.
Jó lenne már ha vk nézetne hormonszinteket - hogy egyáltalán tudja az ember milyen irányban induljon el pl gyógynövényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!