Megtudnatok mondani akinel volt mar "nemibeteg"fertozes! Annak volt e a vizeleteben elteres? Tobbi lent....
Figyelt kérdés
6honapja vn vizelesi inger erzetem hugycsobe! Pisiles nem eg nem faj,hol erosebb az inger hol gyengebb! Kezelnek mar 6honapja allandoan antibiotikummal de semmi nem hat! Eloszoro ureoplasma tenyeszett ki vizeletbol arra kaptam doxyciklint,majd e -coli jott, az is eltunt kezeles utan! Viszont a vizelesi inger fent all! Neha petefeszek fajdalom majd huvely fajdalom is neha!de huvely se eg vagy viszket! Viszont a vizeletemben vn nitrit es hemoglobin,meg leukocita is! Nemi beteg gondozoba szurest csinalnak ha vizeletben vn elteres? Nem valtottam partnert, egy furdozes utan kezdodott!2021. ápr. 1. 00:06
1/2 anonim válasza:
A dmben lehet kapni egy port, aminek mindig elfelejtem a nevét, de 6 kis tasak van benne, vízben oldva kell inni.
Meg szedj áfonya kapszulát.
2/2 A kérdező kommentje:
D-mannoz a neve tul vagyok azon is es a tozegtean! Sot 6honap alatt szinte mindenen!
2021. ápr. 2. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!